Tuesday, March 11, 2014

An Achievement :)

Alhamdulillah it was an achievement.
Managed to jogged for 2 rounds of my hostel in 20 minutes.
0710-0730.
5 minutes warming up and 7 minutes cooling down.
(the length supposed to be vice versa).
Then preparing to go to work!
Departed from hostel on 0830.
Ride the bus, arrived at the LRT Gombak,
Go to the supposed station, ride bus again.
and reached the office!

Lama dah plan nak jogging before going to work,
but only today I achieved.
Praise be only to Allah!

Have no feeling to update on FB, Twitter or even Instagram.
Is it because no more happy moments happening?
Maybe. Maybe not.
Just wanna enjoy the life as it is.
May Allah guide me,
and of course you too,
ameen Ya Allah.
See you in a while! 

Sunday, March 2, 2014

Donate Blood

Salam. Hi Again! Hihi. Amboi kemain update kan.
Alhamdulillah Allah has granted my wish to donate my blood. So this morning I went to National Blood Centre or also known as Pusat Darah Negara. Letaknya di Jalan Tun Razak. So before ke sana dah google bagai la, nak usha naik ape semua kan. So lastly I made a decision to use LRT, transit at Masjid Jamek and disembark at Maluri. Situ ada bas B114 yang lalu Jalan Tun Razak. Bertolak dari uia dalam jam 9, sampai sana dalam 11am.

Seronok maaa, of course lain macam yang biasa diderma yang PDN datang kat masjid UIA tu. Kali ni aircond baq hang. Lepastu duduk je memane kerusi, dua2 boleh buat tangan kanan atau kiri. As for me a right handed, I use my left hand to donate blood hoho. Excited betul. Seriouss. Tapi macam barang2 kita dia tak letak atas lap, and blood pine tu pun ade tempat khas, ade dalam gambaq slideshow jap lagi. Lepastu dah habis, makan sodap pulak. Nasi goreng pun dibagi haha. Ape lagi, lunch terus aja laa, sebab breakfast pun dah pukul 8 kat bilik kan.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...