Saturday, October 20, 2012

PRK oh PRK

Alhamdulillah. Pilihanraya kampus (PRK UIAM) sudah berlalu dengan jayanya, dengan Pro-M menang majoriti kerusi dari yang dipertandingkan (Gombak tak silap aku 11/14 Pro-M menang, kalau salah sila betuikan). Tahniah dan takziah kepada mereka yang mendapat tempat di hati kami semua hihi. Of course kawan aku yakni Hafizah yang dipromosikan di dua post lepas menang majoriti.. Alhamdulillah. Segala puji hanya bagi Allah.

Result for  KICT Constituency

Saturday, October 13, 2012

The Last Piece of Love

Salam everyone :)

Pheww. Lama betul tak menulis. Nak cerita pasal PRK belum sampai mood lagi haha. Nak cerita pasai hati dan perasaan lagi ah. Boleh kan? Tak boleh? Ada aku kesah? Hahaha

Nature join program, jumpa macam2 orang. Nature aku plak memang pendiam di awal perkenalan. Tapi kalau orang tu lain jantina pun aku malas nak lebih2 sangat. Bukan segan. Sumaiyah segan? Pelik kata seorang teman. Mungkin aku malas nak over sangat. Nanti masalah hati plak. Hati aku bukan dia. Cuma kadang2 some of them memang akan jadi rapat because of other friends, bukan sebab diri sendiri.

Alkisah, aku memang senang sukakan orang. Kadang-kadang aku rasa aku memang dah sampai tahap wajib menikah. Tapi jalan tu tak mudah. Jalan untuk menempuh gerbang pernikahan dan jalan ketika sudah melepasi gerbang itu. Takut dengan tanggungjawab satu. Tapi tu bukan sebab utama. Cuma bila sudah tiba masanya, inshaAllah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...