Monday, December 17, 2012

Sedih


Ouch hari ini sedih


Nak tasmi’, ustaz tiba lewat. Nangis dah.

Pastu ada orang guna aku sebagai orang tengah untuk satu misi, misi dah tercapai, tapi kena undo balek misi tu, hanya kerana assumption yang tak pasti. Lainkali jangan assume, ASK. TANYA. Aku malas nak panjang2, aku undo saja lah. Habis cerita.
Petangnya beli makanan banyak2 sebab tension.
Duk bilik, cerita2 pasal benda ni. Ok dah sikit.

Malam ingat nak ngaji. Ada AGM ICTSS. Nak pergi tapi takda kawan, malam2 gelap2 naik ICT nun. Thought of my close friends, derang tak datang kot, senyap je. Bila sms, oh pergi rupanya. Nasib orang tak berkenderaan macam aku, cmni lah. Felt like really left behind.
Nak tambah modal pun takde semangat. Sedih weh.
Rasa seorang sangat.
Mereka yang pernah rapat semuanya jauh.

Then,
(sentences cut) 
Aku hanya mahu jadi mereka yang terjaga hati,
Untuk mudahkan hafalanku juga nanti.
Serious, hati aku tak tenang pun dengan semua ikhtilat ni.

Lalu selain quran yang kubaca,
lagu ini saja yang jadi pengubat hati :






p.s : sorry kalau ada sesiapa terasa. Takmampu nak simpan, nak complain pada empunya badan, terasa selalu menyusahkan. Tuhan, cepatlah bawa aku pergi.

1 comment:

mannasy said...

kene jaga ikhtilat. wpun dlm perkara2 yg kecil. syaitan tak pernah penat membisik kata keji, menambah rasa suka, meyuruh berlembut suara bila dgn bukan muhrim.

minimumkan interaksi dgn berlainan jantina kecuali dlm hal yg perlu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...