Wednesday, August 15, 2012

Hai dik, sorang je ke?

Update pendek je. Semalam lepas tarawih aku balek la sorang2, kelajuan kaki memang negative, dengan muka sedihnye (sob3) memikirkan macam2 hal yang tak pernah selesai. Haha.

dah tulis sebab2 kesedihan then i decided not to story here, cuma one of them was because this is my last Ramadhan at uia (maybe). Alkisahnya, ada sorang sis sampai jemput aku naik motor dia sebab tengok aku jalan lambat sangat, ingatkan aku penat kot. padahal mahallah aku taksampai setengah kilometer lagi je punn haha.

Ummi ajar aku untuk redha dgn apa yang jadi. Aku pun kena terima sebab entah2 esok2 aku plak berada di tempat mereka. Kesimpulannya, jangan selalu emo. Ingat Allah selalu, kata ummi. Hihi. So that conclude my post this time kekeke.

Alhamdulillah DS and English exam done. Waktu exam DS jumpe sorang sis yang mengingatkan aku pada seseorang. Dah tu memang adik orang tu kan. Argh, kenapa la dia ada di sini. Waktu English tak jumpe sape2 yang best pun, sume kawan2 biasa je hahaha. Still I am excited even to see my friends' faces hehe. Terima kasih kepada yang menceriakan hidup gue, baik perempuan mahupun bukan perempuan (laki2 laa haha).

Thanks Dr. Khairunnisah Ibrahim and madam Zarinah Jan bt Yusof Khan for the knowledge, will try to implement them in ma life. Alhamdulillah, selamat berbuka puasa! hihi

Alhamdulillah, di kampus ade kengkawan yang menceriakan hati, dan memahami. Terima kasih :')
Gambar : sebelum Iftar KICT 070812

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...