Sunday, July 1, 2012

Walimatul Urus Syuhada & AhmadBila dua hati dah terjalin,
Selamatlah pengantin kami doakan,
Moga redha Allah bersinar selalu,
Tanda bermula bahtera hidup.

Dalam melayari bahtera rumahtangga,
Ada masa senang dan masa gelisah,
Jangan nafsu diikut melulu,
Sabar dan bermaafan itu perlu.

(Hijjaz)
Sebelum NikahGeng Kuantan. Saya penyebok :-P

Atas : Di Rumah Syu
Bawah : Depan rumah Anjang

Gathering banat gen8. Rindu!

Gathering budak2 Regist jugak. Haha. Maafkan la mereka ini :B

Alhamdulillah, Selamat Pengantin Baru, Barakallahulakuma buat Puan Nurul Syuhada dan Encik Ahmad Fadillah. Majlis aqad nikah berlangsung Jumaat malam sabtu di rumah Syu kat Kuarters Guru SMK Ulu Kinta, Ipoh. Majlis walimahnya pulak hari berikutnya dia tempat sama. Meriah, masih style rewang2 gittew. Aunties masak2, tolong cedokkan lauk untuk tetamu bla3.

Aku dan Syu pernah rapat waktu kat DQ dulu. Suka ke KFC Tg Malim :P Alih2 dah kahwin ye hang hihi, setelah hampir 4 tahun tak bersua. Syu ambik Physical Science di UIA Kuantan. Suami pun jurusan sama hihihi. Seronok jumpa kawan2 lama dan juga baru. Ada Amsya, Rawai, Ahda, Tikah Summer, Syara Shinchan, dan Co'od! =B (Nak jumpe ramai lagi tapi mereka tidak dapat datang sob3)

Semoga Syu dan suami berbahagia hingga ke Syurga Firdaus, ameen! Maaf ni je gambar yang ada dan cantek. Banyak gmbar kawan2, padahal patutnya gmbar pengantin le yang lebih huhu. Jzkk to Anjang Syera untuk layanan yang terbaekk, maaf susahkan ye.. Semoga bertemu anda semua lagi di masa akan datang, sama2 mendoakan! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...