Saturday, June 9, 2012

Tataa

Hari ni saye hepi! Alhamdulillah.


Jumaat 8Jun. Berjoli sakan pusing Ipoh ngeh3. Ngabiskan uang yang memang dah kehabisan. Ekonomi amat meleset untuk ibubapa gue bulan ni huhu. Sedih pun ada, tapi nak jugak membeli-belah. Beli keperluan2 nak balek UIA, walaupun tak bawak pun Ahad nih. Nanti umi abi bawak bile nak datang amik Sarah sebab nak pegi Johor, Hari Anugerah le plop huhu. Untunglaa dia. Aku last naik pentas waktu Form 4 kot, sebab dapat sume A PMR. Tu aja. Tapi tak kisah la kawan, ada apa pada hadiah? :P

Hari ni (sabtu) teman ummi pergi sekolah pulak, kemas2 apa yang patut. Tengahari ke kenduri kawan sekolah ummi, anaknya Rushdan kawenn. Engineer bero o_O. Muka cam Edry Abdul Halim pun ada hihi. First time aku makan sume benda yang ada kat situ (kecuali laksa). Ada nasi minyak, tembikai, ayam goreng, daging kari, lembu masak paprik (kot), sayur nyam3, biskut stick bersalut coklat (marshmallow dah habis dan aku xminat pun marshmallow hihi), bubur kacang merah dan air Sirap. Nyammie! DJ yang bertugas pun saaangat bagus, baca2 maksud hadith, firman Allah, lagu2 yang mendidik jiwa, Huu syahdu dengornye weh, rase nak nangis je T_T

Malam ni plannye nak makan kat luar plak. Pergh heaven betul duduk rumah ye kamu sumai. Well, rumahku syurgaku =D Tapi bergembira bersama keluarga di dunia memang gembira, semoga di Syurga juga dapat bertemu dan bergembira dengan ahlul bait yang sama, bersama-sama saudara2 seIslam yang lain, termasuk anda, pembaca sekalian. Ameen. InshaAllah, moga Allah bantu, sama2 melengkapi. Lepas ni dah susah le mau update blog, fehem2 saje la internet di Mahallah camne ye dak. Mohon doa daripada pembaca sekelian. Tataa homie, IIUM Im coming back! :]

Maafkan saja wajah2 mereka ini 

Ummi masak tart telur dan makaroni-lasagna kali ni +
Sekitar perkahwinan anak kawan ummi :
Dekat kolam renang bero + beautiful scenes.
I LIKE !!

Ni dessert last di rumah pagi Ahad! Pavlova! Nyam! Hikhik

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...