Thursday, January 12, 2012

CAM


Apa itu CAM? Sejenis makanan?
Owh, CAM to Course Assessment Marks.
Macam markah terkumpul gitew.
Setiap subjek ade CAM masing2.
Kiranya quiz, assignments, project suma kumpui kat CAM.
Ini CAM saye untuk semester ini.
Tak banyak pon macam orang lain.
Ada yang sudah diusahakan, namun sobsob..
Ada yang memang tak usaha sangat pun, jadi padan muka lah.
Semua orang boleh berjaya.
Kuncinya di tangan andaaa..

Jom study. Hihik :P

p.s : Nampaknye kambiuter riba saya sudah menemui ajalnya, the screen goes blank. Memang agak bole dijangka sebab the system dah warning about the damage or hard disk, suruh backup data and so on. Alhamdulillah cuma tinggal satu subjek lagi by that time. Sekarang roomate saye yang baeek hati meminjamkan kambiuternya kepada saya. Terima kasih roomate, may Allah bless u! :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...