Thursday, January 12, 2012

Air Terjun Sungai Pisang !!

Salam. Bunyi tajuk pun macam excited kan. Dengan izin Allah, berjaya jejakkan kaki ke sini. 7Januari 2012 bersamaan hari Sabtu. Sebenarnya nak pegi sejak 1Januari lagi. Yelah 3 paper berderet, feel like kena lepas pada something. Tu la sebab 1 Jan pegi MidVal. Thanks pada kak Fai dan Hans yang teman time tu walaupun baru Qiam kat masjid wilayah hehe :)

Jom tengok gambar Air terjun! Weehuuu ~

Sampai dalam 10 a.m



Sejukk !!

Bersama yob sebagai penyelia @ guard dan Seha :]

Kami jumpe pelangi kat sini.. Masha-Allah!

Pergilah semuanya ..

Melihat alam sekitar, melihat air terjun yang menjunam mengikut aturan Penciptanya, aku sangat gembira. Felt so refreshed and relieved. To be honest, tak puas lagi sebenarnya hihi. Rase nak duduk lame kat situ sampai kecut2 tangan dan kaki. Tapi guard kami ade hal, jadi kena beranso awal. Dalam 1pm kami pon pulang ke UIA. yang best tu, tak ramai orang pun wuhu. Rasa macam nak datang lagi. Moga dimakbulkan, ameen. Dekat je dengan Gombak. Sape2 nak pegi ajakla saye ye hihi. Till then, see ya! :D

p.s: wont be available thru internet for a while. anything pls sms me yeah. Tq :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...