Thursday, February 24, 2011

Ada Orang . . .

Ada orang suka buat program. Program apa-apa pun dia minat nak berkhidmat dan menyumbangkan tenaga. Tak kisah lah berkaitan kuliyyah, MPP, kelab main2 alat muzik, kelab yang selalu buat talks dan games, semua dia join. Tapi dalam masa sama, dia pandai balance masa. Assignment siap on time. Jarang skip kelas dan jarang datang lambat. Pendek kata, dia memang pelajar cemerlang dalam pembahagian masa lah.

Ada orang suka buat program. Program apa-apa pun dia minat nak join. Tak kisah lah jadi committee atau participant. Selalu lah jugak malam-malamnya penuh dengan meeting. Kalau tak ada kelas, mesti meeting lah. Meeting sana, meeting sini. Bak kata orang, ‘hang ni memang muka program lah’. Tapi sayang, dia selalu abaikan study dia. Assignment selalu hantar lambat. Kelas kalau dah lambat sikit, terus nak skip. Kadang2 memang nak skip terus, sebab tak siap homework katenye. Aih, awak ni mai universiti nak belajar atau untuk join program?


Monday, February 7, 2011

Zikrulmaut Week 2011



For Hafazan Competition, contact number for sister changed to Liyana : 013-2560697
OFFICIAL SITE

Thursday, February 3, 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...