Monday, December 26, 2011

Mukhayyam Remaja Manjung 2011

Bermulanya...



Salam. Hai! Nak cerita tentang mukhayyam remaja yang pergi baru2 nih kat Lumut, specifically Sri Manjung. Anjuran IKRAM Manjung. Actually I was invited by my cousin @ yob or lebih dikenali sebagai Angah dalam kalangan pelajar-pelajarnya. Bertolak Jumaat malam, sampai Masjid dalam 2AM sabtu, more or less. Program ISK rupenye ngeh3. I have been in this program 3-4 years ago. So datang sini rasa macam revision, kind of. Jadi fasi untuk adik2 yang comel! Alhamdulillah adik2 tak brapa ramai, tak rasa susah nak handle, terutama aku yang pemalu ni haha. Dilema jugak nak datang, sebab time ni suma orang sibuk siapkan group project bla3. Taktahu la apa yang trigger hati untuk datang, semuanya dengan izin Allah jua :) Jazakallah yob for everything!

di stesen minyak dekat2 Teluk Intan

Excited, macam la 1st time sampai Manjung kui3

Makan time!

Tak kenal maka? Ta'aruf :]

macam kat obersi plop

oo penyampai dia yob rupenyer

adik2 yang comel dan matang! heheh

as usual, boys are minority

nasebla byk muke sayee keh3

nasi ujan panas sejuk salji

bukan form 5 je tau yang datang

operasi menyembeleh ayam

kluarkan isi perut ayamm

plucking 

last day..

urusetia + fasi lelaki

fasi sister dari uia :P

Belajar banyak benda, walaupun rasa tak perform sehabis baik pun time nih. Segan2.Terubat jugak rindu nak join program macam ni. Teringat waktu yob ajak mula2, aku kata aku segan jadi fasi. Dia balas "Segan seperti ini ditegah dalam agama." Terkedu di situ. Alhamdulillah. Selesai juga semua. Permulaan kepada sesuatu yang lain pula. Moga Allah pimpin hati ini dalam membuat pilihan. Ameen Ya Robb. Selamat menempuh hari mendatang dengan penuh semangat! Yosh! ~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...