Tuesday, October 11, 2011

Broga '11

Salam. Taktau nak tulis ape da sebab dah taip tapi pendrive yang mengandungi file tu telah dihilangkan oleh colleague saye. Sangat sedih sebab itulah satu-satunya pendrive yang tinggal huhu.

1Oktober 2011 bersamaan Sabtu telah menyaksikan pemergianku serta ex adik bilik (Dila) dan kuliyyahmate (Shikin) bersama abe sepupu (Fadzil@Angah@Yob) dan tiga orang temannya (Tokmoh and Izat and Din). Dijangka bertolak 3am tapi lambett jugak, jadinya kul 4 sebab beselaa kan kan. hoho. Ate tido pon kol brape. Solat Subuh kat puncak satu, then teruskan daki sampai ke puncak yang 400m tuh. Boleh tahan ramainye. Time nak turun kul 8 tu pun maseh ramai yang baru nak mendaki. Hmm.

Lepas tu, memang beberapa hari menderita sakit kaki la haha. Tu la sape suruh dah lama tak main skuasy. Memang sem ni takde peluang lagi nak pegang raket. Perasan busy le katekan. Kui3. Semoga hari ini dan hari akan datang akan terus cemerlang dan ceria! Yosh!




laki2


bajet serius lettew. kui3

2 comments:

ekin said...

tersenyum terketawa sorang2 teringat perjalanan kita hari tu.


hehehe.


alhamdulillah sumaiyah :) anda hadir dalam hidup saya dan membawa pelbagai knangan manis :D

SuMaiYaH said...

alhamdulillah! :d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...