Tuesday, June 28, 2011

Dud Dud

Dud dud dud...
Suasana exam sedang menyelubungi sahabat semua, baik di UIA Gombak mahupun di UIA Kuantan (serta di tempat lain yang tak dapat dikenalpasti hekhek).

Apa yang penting menurut saya sepanjang fatrah exam ini adalah :

- hidup macam biasa. jangan skip meal masing2.
- boleh bersukan kalau bosan (walaupun belum habis study).
- minum air masak banyak2.
- kalau rasa tak khusyu' nak study sebab something, better tunaikan something tu dulu. then sambung blajar.
- cool always, no stress (again, walaupun tak habis study).
- call parents mintak restu, mohon maaf jugak pada kawan2.
- fikirkan yang akan datang, yang lepas biarkan berlalu.
- no hard/heart feeling, 0-0 okay?
- terima kasih pada semuaaaaa :]

semoga Allah mengurniakan kejayaan yang Hakiki untuk kita semua.
Kalau rajin, baca yang ni jugak :P

selingan. hikhik

3 comments:

toblerone said...

gud luck :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

jgn makan maggie utk hilang lapar,.nti otak jadi slow,.hahahha

GUD LUCK!!

SuMaiYaH said...

toblerone,
jzkk! :]

aini,
thanks for the info! hihi. and tq for the wish :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...