Monday, March 14, 2011

Tahniah Haziq ❤ Aisyah

Starting je terus gambar makan. Hihi



Family Uda @ Aisyah

Angle lain pulak

Lepas 'aqad nikah

Macam kenai. Ngeh3

Alhamdulillah,

بارك الله لكما وبارك عليكما و جمع بينكما في خير

diucapkan kepada pasangan pertama Gener8. Ahaks. Itu penting kena sebut. Sebab aku tunggu2 jugak lah siapa pasangan pertama pecah rekod. Wuhu. Alhamdulillah wa Syukur Lillah. Moga bahtera dibina berkekalan sampai Syurga inshaAllah. Selamat menempuh alam baru, banyak tolak ansur dan toleransi. Ceh macam aku ada pengalaman pulak. Itu nasihat standard lah untuk pengantin baru en en. Seriously, seronok aku tengok. Taktahu nak kata apa dah !! :DD

Oh ye. Thanks untuk contributor yang telah sponsor gambar. Dah try search kat google, tak jumpa @ memang tak reti search sebab tak blajar Information Retrieval lagi. Cari kat Facebook juga yang jumpa. Hek3. Selamat untuk semuanya! Minggu2 sibuk bermulaaa.. Wassalam.

3 comments:

cda comey :) said...

salam..
sumai..!!hehe rindu kamu
buka2 blog hg trus nampak gmbar kwin ecah rod.hu2 suke2
hg xpegi ea kawin tu, nape?
kmi pn xpegi.sume kwin kwn kte kmi xdpt pegi pon sedih..akmal pn buat majlis hari slpas walimah ecah rod tu.
k la sumai, belajar rajin2 ye. doakan n kjayaan bersama. :)

allia farhana said...

haip..
ramai kawan km yg dah kawin ea?
cantik pengantin pompuannye..

sumaiyah said...

wa'alaikumussalam wbt. cdaaa..!! ngeh3. tak pegi kawin uda sbb takda uang.. yang akmal pun takda sapa ajak, sbb tau kami takda uang kot. keh3. takpa tak kesah pong, byk benda dlm kpale ni huhu. okep dear, hang pn blajo rajin2 gak. final dah dekat! wuhu. do'a same2 inshaAllah! =D

allia, aah, ini yang ke tiga.. huhu. memang cantek pong :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...