Thursday, December 23, 2010

UIA cuti lama woh

Maaf Encik/Cik/Tuan/Puan,
dengan segala hormatnya sila klik pada Read More ya =]

Semester ini akan berakhir pada 16 April dan esoknya dah mula cuti
~ ~ ~ ~ ~ ~
Ini untuk sapa yang ambil short sem saja. Cuti dia kurang sikit sebab start 4 Julai
~ ~ ~ ~ ~
Hah. Kelas mula balik pada 12 September.

Cuba kira, dari 17 April sampai 12 September, berapa lama cuti kita? Hoho
Saya bukanlah seorang yang terlalu suka dengan cuti tapi cuti yang lama ada kebaikan dan keburukannya. Apa perancangan korang? Kerja? Balik kampung jaga opah? Kerja arr macam best sebab dapat duit. Duit tu, perghh. Sapa taknak kan. Hmm. Ada jugak plan nak pergi ngulang, tapi taktahu katmana paling sesuai. Macam takda pendedahan pulak tentang Maahad Tahfiz kat Perak ni. Belajar memandu pun boleh. Cuma kena praktis selalu la bila balik uia @ kena selalu sewa kereta = duit lagi. Hahaha. Jimat betui. Kepada kawan2 UIA (kawan-to-be pun boleh), Selamat merancang percutian anda..!! :DD

4 comments:

halimatonsaadiah said...

wuwuwuwuwuwuwuw~~~~~~~~~~~~~
series lama lagi kami kat cfs nie cuti kak oii...huhuhu
mengharap dapat masuk short sem kat sana...hmmm

Can I????

QueEn said...

ooo..memang udah konpem..masaelahnye cik sue...semua ipta pun rasenye akan cuti cenggitu sebab ministry of high edu. nak standardize sistem cuti satu malaysia ...em....

SuMaiYaH said...

maton,
yes u can !! hahaha

imah,
yeh? depa bukan lambat sikit ke cuti, sebab depa start sem lambat sikit, bimakna depa cuti lagi sikit dari kita. hekhek. sebulan je pun. hahaha

halimatonsaadiah said...

insyaAllah sy cuba sedaya mungkin..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...