Sunday, December 12, 2010

ACM ICPC Asia Regional 2010


ACM tu maksudnya Association for Computing Machinery dan ICPC tu International Collegiate Programming Contest. Lebih kurang pertandingan buat program dan juga coding.

versi ammarizham

Seperti beliau, aku pun jadi committee. As Runner, for UniKL team.

training time
Dr Teddy @ Eizlan Yusof hek3
this is my team. ada abang dan adik di situ
ini team shikin, Nanyang Technological University, Singapore
macam dalam taman. ha, yang hujung ni dari Taiwan
yang hujung ni team UKM Bangi
angle lain la pulak
aqilah, shikin dan kak shifa
majulah Progamming untuk budak IT dan CS !!
Alhamdulillah, kawan baru, senior baru, kenalan baru, suasana baru, lecturer baru (anggap je lah baru sebab baru kenal). Yang hairannya, gambar team IIUM takde pulak. Hek3. Aku tak berkesempatan lagi tangkap gambar depa. Btw, ada satu team IIUM dapat highest among local universities. Kitorang hantar 5 teams (tak silap) dan yang dapat jawab 6 soalan (dari 10) tu team depa la. Tentunya team Iqram Al-Bangladeshi. Ada motivasi sikit tengok depa semua nih. Ya la, soalan susah kot. Bak kata Shikin, macam soalan projek. Ke, kalah projek entah. Hehe. Dah 3 kali sebut name dia. Siapakah Shikin ini? Kawan aku ler. Ok melalut sudah. Jumpa lagi insyaAllah !! :)

p.s : result contest kat sini tau :D 

6 comments:

ekin said...

salam sumai.

entri yang dinanti-nantikan :D

hehe.

sronok join program ehh. len kali join lg

SuMaiYaH said...

wassalam.
oh hang tunggu ka? :P
harap berpuas hati dengan report aku hekhek

yaaaa, insyaAllah boleh join lagi..! next time hang pulak jadi contestant :D

halimatonsaadiah said...

waa...bestnya nak join gak...

SuMaiYaH said...

جوم له!! هيك هيك

@zim@h4eva said...

dear all, nti masuk jd contestant tau, sy tgg detik2 nama u ols disebut2 nti hehe :D

SuMaiYaH said...

waaa Miss
thank you for the support! =D
kami akan berusahaa..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...