Wednesday, November 10, 2010

tagged (durakhyar)

Di saat Genting Highlands ni, boleh pulak jawab2 tag. Sabo je lah.

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more." (peliknya, kena tag balik orang yang tag kita. Ish felik felik)

These are the answers :
  1.  An easy-distracted person.
  2. Aggressive and extroverted.
  3. Outspoken and sensitive.
  4. I love music and music loves me. Huahua.
  5. Love adventure and nature.
  6. Love my family very much, after Allah and Rasulullah.
  7. Love the arts. (of course I love durakhyar’s)
  8. Love to sing and/or dance.
  9. People described me as peramah.
  10. Sampai dapat anugerah pulak
  11. Sebenarnya saya pendiam. (ikut situasi@kadang2 tak ikut pun)
  12. Suka cakap sorang-sorang. (monolog dalaman)
  13. Love sport. (berapa banyak love laa labu)
  14. Tak berapa suka berurusan dengan mereka yang berlainan jantina, banyak benda nak kena jaga. Walaupun selalu ada magnet antara kami. Ceh ayat.
  15. Bekas penuntut di SK LKTP Linggiu, SK RKT Lasah, SK Datin Khadijah, Sekolah Raja (P) Taayah, Darul Quran JAKIM.
  16. Suka ada dengan kawan-kawan, lepastu kacau depa, buat bising dsb.
  17. Tapi saya lebih suka ada dengan family.
  18. Budak ICT. Tapi dah major IT. ICT stands for Information Communication and Technology. Ia ilmu pasal komputer, kalau ada sesiapa yang taktahu.
  19. Bekas ahli Pengakap, Kadet Remaja Sekolah, Taekwondo WTF, Kelab Tahfiz dan Tarannum, Lembaga Pengawas Sekolah, PERSADA (Persatuan Agama dan Dakwah Islamiyyah - sekarang BADRI), ahli tidur Koperasi Sekolah, dan pemain Bola Baling sekolah dari tahun 2003-2006.
  20. Sekarang di IIUM, saya ahli tidur ICTSS, ahli separa aktif Nasyeed Club dan Ma’ruf Club, dan ahli tingkap gelanggang skuasy.
  21. Saya suka lelaki yang tak merokok, jaga pandangan dan hormat pada wanita.
  22. Paras rupa bukan kriteria utama dalam memilih pasangan hidup saya. Hahaha.
  23. Saya tak suka pegang jawatan apa-apa, cuma suka tolong di balik tabir. Walaupun kadang-kadang ada benda yang saya rasa hanya dapat dilakukan dengan berjawatan, tapi seriously saya tak mampu. Unless Allah wills me to.
  24. Selalu kena diingatkan, kalau tak lalai sokmo.
  25. Masih merangkak dalam mengulang al-Quran, kadangkala putus asa. Isk.
  26. Overall, saya adalah seorang yang sukar dijangka. Jadi point2 di atas boleh diabaikan. Sekian terime kasih.
Tag orang :
Amacam, ada ghupe 1 Malaysia tak? Saya kan rakyat yang cintakan negara. Harhar. Sebagai penutup, dilampirkan gambar saye bersama cik dur kitaa (lagi sorang tu gembira sungguh masuk blog cik su hahaha)

AGM IQRA, CFS IIUM
12 Julai 2009

5 comments:

I.Z.Z.A.T.I said...

ololololo...kiut kiut kiuuuuuttt nye (buat muncng pnjang neh.. cm muncung bangau pun ade gak...ke... brunf raja undang?? hahaha...)

SuMaiYaH said...

hahaha
pinochio ar, bole tak?
exam exam. kehkeh

durakhyar said...

hehe..comelnyer gamabr tu..hoho..hehe..kdg2 jwb bende sengal dikala genting ok gak..reduce stress..hehe

allia farhana said...

aktif jugak km ea?
ahli separa aktif kelab nasyid?
teringat time kekecik dulu...

sumaiyah said...

aktip la kot.. huhu
erm kecik2.. apa eh, jadi tekong waktu darjah 3 ke kehkeh :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...