Friday, August 27, 2010

Sekarang Musim Exam

Taktahulah kalau post ni lambat ke cepat. Sebabnya ada senior tuh sudah habis exam dalam minggu ni. Padahal exam aku yang subjek membunuh tu minggu depan. Selamat menjawab exam kepada semua. Ada yang carry 10%, ade 20% jugek. Kot. Haha, Lupe suda.

Jangan tension2. Dengarnye orang yang tension tuh adelah mereka yang study last minute. Betui ka? Hoho.
Ok lah. Penat nak taip. Jumpa lagi!

hanya dibenarkan tido selepas habis jawab macam dia

dilarang berangan time exam

nanti times up, gini le ghope kome

sumai : sudah tidak pulang ke rumah sejak 11 Julai. Rindu pada umi abi bakma baknas sarah abrar sobs

Jangan lupe plak. Hari ni 17 Ramadhan, Nuzul Quran.
(sume gambar kredit to Google)

5 comments:

Azmi said...

ala rilek la...kita lagi lama tak balik umah..dah dekat 2 bulan dah...

taqie said...

hihi.. sabo je la sumai oii..
:p

SuMaiYaH said...

azmi,
tengah rilek la ni, kalau tak dah lama aku baling kerusi kat luar tingkap.
hehe

taqie,
tengah sabo la ni, kalau tak, dah lama aku baling tingkap kat luar kerusi.

(What?)

Sori, tak betui :P

Hafiz Regist said...

Apa2 saje la ustazah.
Yg penting, habiskan dulu exam.
Pastu, boleh la release tension ke,
balik ke, tapi jgn vandalism sudah la. :)

SuMaiYaH said...

ayat 'ape2 saje la' tu macam tak kasi ana baling kerusi je. Keh3
Dan exam tak pernah habis. Haih. Lepas ni Final lepas tu masuk sem baru pulak Final balik, in between, kuiz assignment lagilah tak habis2.

Banyaknye merungut. Padahal dah nama student. Standed ah kan. Tak ada ghope ustazah langsung. Jadi jangan panggil ana ustazah okeh. Haha

Vandalism? Blog inilah tempat meluah segalanya. Segalanya? Hampir :P

Thanks sebab selalu baca padahal blog ni macam mengarut entah ape2 je. Hehe.

(Panjang beno reply kali ni kan? Tu tanda tak berapa betui lagi. Tapi masih waras, hamdalah.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...