Sunday, August 22, 2010

Imbas Kembali : KERIS '06

Ini cerita lama daaa..
Sometimes it is good to remember the past =')

Program : Kem Remaja Islam (KERIS) 2006
Date : April 2006
Venue : Sekolah Raja (P) Taayah, Ipoh (SERATA)
Participants : members of PERSADA (now known as BADRI) & LPS (Lembaga Pengawas Sekolah)
Organizer : Akak2 :P


hari pertama, opening, bincang2 di surau di malam hari,
itu dua olang, anak ustazah rozaidah, mesti depa dah besaq skarang




Explorace. 
Nyanyi lagu apa entah, cari klu untuk kumpulan. jalan itik. hahaha

minum teluq mentah campur apa entah. setiap grup mesti habiskan satu mangkuk,
ada yang sampe nak termuntoh tu haa

lari jangan tak lariii.. pastu redah kolam yang sangat cetek tapi licin gilaa

esok paginya : bina benda yang boleh masuk telur dalam dia 
dan bila lambung ke atas dan jatuh, telur itu tak pecah.
rasanya ada satu kumpulan je berjayaa

we are proud to be SERATAians

akak2 yang best! jazaakumullahu alfu Khoir!

Ada video waktu buat riadhah



ada sajak juga yang senior buat, taken from the powerpoint file,

SERATA..
It must be hard for you,
To train,
And to guide us,
To plant the seed of discipline,
And to advise,
And it must be real hard for you,
To see us in trouble,
And to be stuck in laziness
But,
You made it all possible,
To mould and shape us,
I will really miss you,
I will really cry leaving you,
I will never, ever forget you,
Even the buildings, garden, teachers, students,
Sweet or bad memories,
Nothing can stop me, from remembering you,
As the greatest gift.
SERATA..
None can challenge you,
As the purest knowledge centre.
SERATA..
Thank you for being my school
I will be missing you..

EX-SERATA
SPM candidate 2002,2003 & 2004

sumai : harap dapat join seniors kalau buat program kat Taayah + kak fizah kata ALUMNI SISTA buat grand iftar kat PJ semalam..

2 comments:

taqie said...

dah lma ek.. mstila depa suda bsq.. haha.. tk g jmp dorg lg ? :p

sumai said...

hahaha. hari tuh aku pegi tapi depa takda, @ aku takdak rezeki jumpe depa

later, insyaAllah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...