Tuesday, July 13, 2010

Hari Kantin SERATA '10

3 Julai 2010, Sabtu.
Ke Ipoh menaiki but Transit Perak yang kaler pink itu.
Lepas tu naik bas ke Tg Rambutan, turun di depan sekolah yang dirindu ini.
Ada juga jumpa cikgu2, tanya khabar, usha2 sekolah, jumpa juniors yang hebat2 =)
sila lah layannn gambar2 ini yo





Wauh.


Masih ingat mereka? Hihi. Cikgu Din sekarang Guru Disiplin


dedicated to one. Ahax


Masih sama juga.
Tapi start tahun ini, tender lain sudaa..
Kak Nor, Kak Dayah, sudah membawa hala sendiri


tunggu apa tu cik Nab? hikhik


5 waktu di sini. Kuliah Dhuha, Kuliah Maghrib. Dan lagi dan lagi


Bahagian Belakang Surau. Cantik kan? Jubin2 gituuu
Abaikan minah itu


Bahagian Depan Surau. Thanks Canon ISUS!


Menggamit. Perasan tak nama adik2 macam ulang nama kita je? Huhu


Tragedi Tragik 2003


Meet Mrs Green and Mrs Yellow


asrama form 3 kita


cik Nab, in front of her nostalgic room


nice landscape huh?


my favourite pic.
Dulu pernah terjun dalam nih, program PERSADA. One pun ada kan?


yang ditunggu, rindu banget!

Sistem asrama sekarang, satu bilik satu form. Kira dalam satu block, ada 4 form. Except form 1 lah kan, duduk asrama hijau. Adik2 STAM, banyak yang muka macam kenal, tapi of course lah nama tak ingat kan, main senyum2 je. Adik form 5, masih ada yang ingat diri ini, seriously terharu =')

Thanks cikgu2, jasa kalian amat dihargai.
Imah kata, kak Rad selalu datang sekolah. Sebab adik dia kenai kak Rad. Bagus kan beliau =) Hari tu jumpa Kak A'la dalam bus rapidKL, katanya dalam julai ni nak buat program di Taayah, tapi under society dia, macam tu lah. Bagus senior2 kita nih. Alhamdulillah.

Ada jugak jumpa siti nur amirah, adik muda satu form. dah sambung di mesir pun. Ramai sungguh sobat2 azhar kita yang balik malaysia time nih.

Taayah dah ada kelas Tahfiz, cuma sistem dia tak berapa pasti sangat. yang pasti adik2 yang join kelas ni diasingkan bilik mereka.

Sahabat2 bertebaran di muka bumi...
Moga dapat meneruskan biah solehah di kampus masing2 insyaAllah.
sampai kapan pun, SERATA tetap di hati!

7 comments:

eman ainol said...

naper tak ajak nak pi sekolah?
sedih nyer...nak join gak...lama dah tak pi sekolah...huhuhu...

sue ya said...

ala man, nak ajakkk
tapi no hang dalam hp yang tak jumpa chargernya.
last2 berdua ngan qayim aja. maap iman. maap maap :(

raihanahaha said...

alaaaaa. rindu nyaaaaaaa :')

kak sue said...

mai la sekolah =P

one_munawwarah said...

someone please tell me kenapa aku sebak tgk gambar papan musolla tu.

last ak pegi musolla taayah b4 fly haritu, on the way lagi musolla mase tu. cikgu aini nampak happy sangat masa tunjuk kat aku.

haish...syahdu2.. rindu LK pun ade...kuang3..

SuMaiYaH said...

orang yang sebak lah yang tell us. ahahaha.

LK waktu imah mau tangkap gambo. beliau kata :

"oii ni apa tangkap gambar sajaa, marilah beli marilah beli.."

lebih kurang. keh3

LK kamu maseh lawak seperti dolu :D

one_munawwarah said...

*sebak pulak teringat*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...