Monday, July 5, 2010

Anugerah, Penandaan





ijat yang baik hati telah memberi award kepada saya. terima kasih ye. wish you all the best!

lepas tu ada sesi soal-jawab pulak. hikhik

1. Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit..
Suka! kehkeh. dah lama takda orang kasi award. toce2 ya ma preng =)

2. Bintang tu cantik tak di mata kamu? Suka bintang?
maha suci Allah yang menciptakan. Suka. Ada ke orang tak suka bintang? Cuma, kena cari tempat yang sesuai untuk tengok mereka selalu, sebab duduk bandar. Cuma nampak bumbung, tiang letrik, isk.

3. Dua blog kamu selalu jenguk n baca entry barunya
takda yang spesifik. tapi lately memang selalu ke blog promat!

4. Bagi award nih kpd 3 blogger yg lain, jgn lupa yaa..
1. zatul iman
2. raja nurul hani
3. kak suhaila roslan (betui kan name akak? hihi)

----------------------------------------------------

yang ini dari husnaMeon also from one.

Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
takde perasaan kot. what u give, you get back =)

6 orang di hati anda
ahli keluarga (cukup2 enam) =P

Anda rasa anda comel
u tell me

Single or taken?
taken

Blog yang saya suka?
yang ada kena dengan jiwa.

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
yes and no

Lagu terakhir yang anda dengar
listen indirectly, OST Alisa sebab tv sebelah pc

Last text message
dari Paah. yang sudah register di Gombak. Sembang pasai member Taayah di Mesir yang balik cuti.

Last phone call
ummi, last saturday.

Hari terakhir anda menangis?
Sabtu

List 5 kaler feveret anda
white, black, blue, green, yellow

bila kali terakhir YM?
semalam

Game yang anda paling suka?
wedding dash? dairy dash? tak minat game =P

Adakah anda peminat MCR
never. huhu

Anda rasa tag ni best?
layannn :D

Tagged lagi 10 orang
tak minat nak tag orang. ngeh

nak kasi gambaq boleh?


once upon a time..
in this photo: yana, bend, farah, izzah, rasheila, meon, ili, una, ama, niah


still remember that lab ? huhu
in this photo: nahu, lela, paah, bend, sue ya, badz, miros


semua ke kuantan kecuali seorang
i all of u

penandaan tuh kira macam tag ar. jawab tag and tag member tapi takde link ke depa. hehe. sweet memories can't never be forgotten, thanks Allah, for their existence in my life =)
Jumpa Lagi!

p.s:maaf post ini plain sungguh sebab tak kalerful. huhu

4 comments:

durakhyar said...

i pi gombak..huhu,tapi xda dlm gmbr la..huhu..

wah,selalu lepak promat...bgus2..

aisyah said...

Jeles nye tengok gambar tu..
Sume comey2 hehe :)
Will be missing you! >.<

sumai said...

gambaq dur ada dalam poster banat =P

nak bubuh gambo ude ke? hik3. nanti arr.. tunggu kemas2 laptop ;)

SuMaiYaH said...

dur, gambaq hang dalam poster banat =P

miss u too.. gambaq uda ada dalam video. woha. keh3

(rasa macam dah reply comment nih tapi kenapa dia hilang. uhuk3)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...