Wednesday, December 2, 2009

Selamat Berjuang =)

Sent by a friend few years ago. Dedicated to everyone who loves me.
Untuk sahabat baru, sahabat lama, Sobat Grapesnasyid : Rina, Emonissa, Miss harry, mikan, woshi, kak tera, kak Moja, Khalisyah, Hafiy_Humaira, servant, nasrah_natasya, redha, [ala ramai meno ni. hihi] Terima kasih untuk semuanya. Juga untuk semua user, maafkan ku jika ada kekasaran dlm gurauan, tiadalah niatku melainkan untuk menceriakan hati kamu semua seadanya. sobsob. sedih la plop. jaga diri sume.

Dari : comot, sum, Puan Tanah, Seposen


Malam siang berlalu
Gerhana kesayuan tiada berkesudahan
Detik masa berlalu tiada berhenti
Oh syahdunya..

Sejenak ku terkenang
hakikat perjuangan
Penuh onak + cabaran
Bersama teman-teman harungi kehidupan
Oh indahnya....

Berat rasanya di dalam jiwa
Untuk melangkah meninggalkan semua
kasih + cinta yang terbina
Ia kan selamanya .. Ooo ..

Selamat Berjuang SAHABATku
Semoga Allah berkatimu
Kenangan indah bersamamu
Takkan kubiar ia berlalu
Berjuanglah hingga ke akhirnya
Dan ingatlah semua ikrar kita

Hati ini sayu mengenangkan
Sengsara di dalam PERJUANGAN
perlu ketabahan + kekuatan
Keteguhan hati berlandaskan IMAN..



Wahai sahabat seperjuanganku....
Ketahuilah !!!
Bicara diri hatiku ini, diri yang penuh hina...
"andai perjuangan ini mudah, tentu ramai yang turut serta. Namun, jalan yang penuh ranjau ini adalah pilihan kita. Kita beruntung kerana tergolong di kalangan yang sanggup hadapi cabaran + dugaan. Mohonlah kepada Allah agar Allah menetapkan hati hati kita di atas jalan kebenaran ini dengan penuh ketabahan. Tiada pengorbanan yang mulia melainkan terkorban untuk jalanNYA..."


tulusetiabadikhlaselamenyer,
Mardhiah Hayati Zolkeplai
>> insanrindukasihilahi <<>
IMTIYAZ 08, SAMTTAJ Shah Alam
18-20 April 2008

-------------------------------------------------

Selamat Tinggal Pusat Asasi UIAM, PJ. :(




offer letter :>


yang dicinta

level 5, english presentation


level 6. kenapa ye dua dua tajuk macam selalu kaitan dengan love? hihi

mahallah khadijah. Luv.




Welcome to IIUM Gombak Campus!





Mohon doa dari sahabat untuk saya dan teman di sini. Moga terus kuat berjuang menimba Ilmu di bumi Allah!

4 comments:

Pemaki Terkenal said...

hehehe, sedih menor aku baca kau nye post nih

نور شيايرا شازانياي بت مذني said...

salam kak sumaiyah..

akak dh fly ke bumi anbiya' ya..
jd diri baik2..
jg iman.. teruskan perjuagan akak..
teruskan thabat dan istiqomah..

jgn lupa kan kite erk..
salam ukhuwah fillah abadan abadaa..

sufiahsolehah said...

ukhwah fillah abadan abadaa..insyaAllah...akk pun mtk maaf utk smuanya ye...jaga diri n iman su kat tempat baru...akk akn sntiasa doakn su..smga brjaya...truskan prjuangan..:)

SuMaiYaH said...

emo,
jangan ar sedih2, laa tahzan :) Ada rezeki ketemu lg yach! =D

Khalisyah,
syukran, tp ni bukan bumi anbiya, bumi meleyzia je kot. hihi

mikan,
tenkiu, tenkiu, tenkiu kak. terharu plop rase nye. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...