Tuesday, October 13, 2009

open rumah = house terbuka


Alhamdulillah, dengan izin Allah telah berlangsung lah majlis rumah terbuka di rumah saya.
Pada hari Ahad, bermula jam 3 petang hingga 6 petang. Pembawa rahmat terdiri daripada mereka yang tinggal di sekeliling rumah, plus yang kamceng sama famili kami. Moh le same2 kamceng nanti kami boleh jemput kamu pula ye. hik3

Antara menunya ialah Laksa Johor, mee goreng, koktel buah, puding karamel, kuih kole, air oren, kek coklet.. sume nye ummi made ye. ku tolong sikittt je di situ. Apa taknya, tengah open house sempat mencelah kt GN. Ish3

Maka, ditinggalkan gambar2 ini buat tatapan anda. Henpon kokak, sebab hanya mata ini yang mampu mengcapture scenes yang best dan menyimpan dalam kotak hati. Tiada sebarang teknologi yang bisa menjadi kamera sehebat mata ini. Yaaa, siapa yang buat? Allah lah yang membuat mata ini, yang Menciptakan, malah yang Mengembalikan saya kepadaNya kembali.

Nah, gambo kamu! keh3


meja makan ye, bukan makan meja

captured time makanan da nak hbeh. naseb hang la

kuah kari tuk roti jala, enak jua dimakan begitu saje

koktel buah, tinggal serbuk je :(


mee goleng, sebelah dia roti jala

ni sayuran berkhasiat untuk laksa johor ye, daun kesum [bukan ketum], daun pudina, bawang dll

puding karamel, sama kuih kole, sama puding ape yek name nye.. hmm

laksa johor ni, spagetti makan sama kuah dia, tu ha, nampak x?

kek coklet, kek lapis tu sesat lak, dulu2 beli kt ustaz rauf. hik3


pembawa rahmat yang memenuhi jemputang

dan lagi

macit macit, wat halaqah muslimat solehat kt situ ye :D


hehe

makan bang, jangan x makann

adik cumil, bleh masuk iklan drypers. hahaha

mai masuk.. umah kecit je niii

nyammmm

sedap makan ye dik, kate xreti bergambo. ni akak tgkap gmba kamu sengih memanjang yew. keh3

kucen yang menghuru harakan keadaan.
err, dia bawak rahmat juga eh?


kt riba org pon jadi


ntah ape2 dia cari kt sofa buruk itu

smpai tebalik frame gamba comel kami. haha


di sebalik tabir, ummi : pakai tudung ungu

abi = ayah saya [arabic]

akhi [abang saya] yang macho sikit. hahaha



Alhamdulillah, pujian hanya untukNya, yang masih memberi nafas hingga saat ini. Berdebar lak rase nak tunggu result exam uia. Lub dub lub dub.

Moga dikurniakan yang terbaik. Jaga diri ye sume. babaiii ~

2 comments:

Atikah said...

Laksa Johor!!!sedap2..pndai org perak buat?!bila result kelur??lmbt lg kan?

SuMaiYaH said...

hehe bese ah, ni org perak serba bulihh.. deme ckp result kuar 22hb beb. khamis. seriau aku :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...