Monday, September 7, 2009

life is nothing without blog

Tajuknya cukup menggambarkan bagaimana obsesnya sesetengah blogger tentang blog masing2. Mahu update setiap hari, setiap 12 jam, setiap 2 hari sekali dan sebagainya. Eheh.

Apapun post ini ditulis untuk meluahkan rasa yang terpendam di jiwa.
Mengapa?

Blogspot sudah tersenarai dalam websites yang di halang aksesnya oleh cfs iium selain Facebook dan Myspace (apesal aku bukak fb ngan ms ni ok je ek? bile mase kome block?). Makna kata, sudah di block. Perkara ini telah disedari oleh ku pada hari Khamis lepas Zuhur, sebab pagi tu i bukak dapat je tau. Sabo je la. Kalau Fb dan Ms aku boleh la terima sebab tu sume lebih banyak buruk dari baiknya bagi aku. Ni BLOGSPOT. Salah siapa? Adakah salah ibu mengandung? Huh

Alih2 da jadi cmni

Image Hosted by ImageShack.us

Aku tak tahu kenapa ada minah tu di situ bila aku click URL address blog aku. Dia dapat gaji ke? haish. Senget betui.

Apa kah motif uia block blogspot? Anyone could answer me?
Takkan gentar dengan suara mahasiswa kot?
Takut dengan bayang bayang sendiri kah?

Aku agak hangin dengan pentadbiran sekarang. Seb baik skarang bulan Ramadhan kareem, kalau tak mungkin aku dah bom bangunan tu. hihi. Ok, kidding. Itu adalah cara2 untuk menggambarkan bahawa aku sedang bengang dengan mereka.

Aku dah send emel pada manusia manusia tertentu untuk mengetahui punca uia block itu blogspot. Korang rasa mereka nak layan ke? Wait n see. Inilah dia, Rakyat didahulukan, Pencapaian diutamakan.

Hohoho (evil laugh)

Jadinya maafkan aku sebab tak mampu nak blogwalk buat masa ini. Sesiapa ada cara untuk view blogspot, harap emel aku di xserata@yahoo.com dengan kadar segera. Ngeh. Mungkin ada hikmah di sebalik semua ini, cuma aku sedang mencari hikmah itu. XOXOXOXO

Jumpa lagi!

3 comments:

criestz said...

kalu kamu nk tau.
tula skandal terbaru pengarah cmpus uia..
tu a die saje je block n boh pic tu =)

ain^mohd said...

takpatot....kalo letak gambo sue pun takpa gak..

SuMaiYaH said...

ihsan,
kamu mmg suke memandai. ahaha

ain,
xboleh gak muke aku. mahal wo. ceh. bajet gile.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...