Tuesday, June 2, 2009

tagged >>

okay. tag dari amiir.ah dan one dan faten - helper of regis :D
actually minta maaf sangat sebab lambat.
one, maaf ye.
miirah, tak expect akan dikata blog ini Islamik ~ saya suka jawab tag sebab orang akan lebih kenal saya dan ukhuwwah akan jadi lebih manTOP!

ni ha dia.. >>




copy award di atas dan paste di blog anda: i copy link location of the pic and paste it on the html code :D

5 fakta menarik tentang pemberi anugerah ni:

one

# anak bongsu yang matang
# ada 10 juzuk al-Quran
# tokoh pelajar Sek Raja [P] Taayah, Ipoh tahun 2006
# minat kat cikgu Fizik kami [xpe ke i bgtau ni?]
# pandai pandai pandai sangat!

amiir.ah

# leader yang sangat dedikasi ~ konon la da lame xjadi leader :P
# dapat nota yang sangat hebat dari Assistant Head of registration hihik ;)
# exempted English waktu EPT Taaruf Week 08/09. Woha!
# tinggal kat PJ je
# ada adik lelaki yang comel hihi :D

10 fakta tentang diri sendiri:
hairan kenapa yang ni 10 tapi yang lain 5 je haha

# an extroverted person [the test result is here]
# suka dengar tazkirah, pergi ceramah dan yang seangkatan
# love music ~ help me expressing my feeling
# currently in final semester at CFS IIUM [ICT]
# sedang memupuk sayang kepada manusia sekeliling, kerana Allah
# friends described me as person who are bising, kecoh, tak boleh diam bla3
# but i do have time for myself to be calm, to think, to hisab myself
# selalu menguap tapi tak ngantok pun. Oh!
# hantu nasyeed [tapi sekarang dah kurang]
# suka berada dalam masyarakat dan membantu walaupun masih dalam proses untuk memperbaiki hubungan sesama insan.

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan :

# hati yang tenang
# sebuah windows yang GENUINE di laptop
# new handphone - yang tak boikot dan kurang radiasi kepada wanita [demanding kah?]
# sekeliling yang bersih dari pencemaran
# Palestin yang Merdeka

5 alasan terhadap pilihan tersebut :

# semua orang nak kan?
# mestila sebab sekarang ni guna yang tak genuine. Oh!
# function taip msg kt hp skarang dah tak berfungsi
# untuk anak-anak kita jugak kan? lalala ~
# perkara yang hanya mampu dicapai jika semua Muslim bersatu. InsyaAllah!

5 perkara hebat yang pernah anda lakukan :

# tolong ummi abi basuh kereta mereka
# bawak juniors ke Pekeliling dan Puduraya then kerja part-time di Finance Department dalam masa satu hari
# naik flying coaster kat genting highland [nak naik yang lain tapi masalah cuaca pulak]
# berjaya bersangka baik dengan orang sekeliling
# berjaya lawan hawa nafsu bila berseorangan

5 ciptaan yang paling disukai :

# diri dan jiwa saya. Subhanallah!
# pokok (jangan hairan kalau saya bercakap dengan mereka)
# baby [kita semua permulaannya kain bersih seperti bayi!]
# masjid [beruntunglah kamu lelaki]
# Muslim [kerana kita bersaudara]

5 perkara yang dibenci :

# bila hati berperang antara yang haq dan batil dan batil menang. Pernahkah anda?
# smokers, sori faten but i really DO NOT like 'em
# lelaki yang kacau saya walaupun saya rasa saya dah tutup semua yang patut
# mereka yang tak faham bahasa [intentionally]
# bila rasa nak menangis tapi takda tempat yang sesuai [sebab ramai orang bla3]

Pilih 5 pemenang anugerah yang seterusnya:

# siti [darjah 2,3]
# sumai [member kamceng called me so]
# akak [family]
# mai [adik2 peserta Kem Solat anjuran PAHAM, kak intan, kak damia]
# sumaiyah [the owner of this blog]

(actually i have no intention on tagging anyone, so all the names above are ME and who @ when i had been called with the name. So da jawab tag kan kan? Maaf sebab x tag orang selain saya, hoho)

Moga ukhuwwah akan semakin erat dan berkekalan hingga ke Syurga. Ameen :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...