Sunday, June 7, 2009

tagged >> [2nd version]

salam 'alaikum.
ini pula tag dari NaBiLa HaNiS yang sudah ke Al-Azhar amik MeDiC. Hehe. Seorang sahabatku yang sama-sama mengalami susah payah menghafal al-Quran di DQ. Okay Sumaiyah, sila jangan melalut, proceed sude..

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


oh, kali ini banyak sangat nombor 6 (:

AnSWeRS:


inilah ummi saya. Waktu raya tahun lepas. Tema family kami ialah B i R u. Ummi takde baju kurung sebab ummi ada jubah je. So ummi cakap tudung je biru okay la kan. Memang okay. Bila tunjuk gambar ini balik pada ummi, ummi tergelak saje. Katanya tahape hape. Iyakah? hehe. Lokasi ini adalah di rumah Atok di Kulai, JoHoR. Ummi saya cantik kan? Mama, ibu, ummi, emak kamu pun cantik juge. Apakah lagi yang hendak didescribe kan? Oh, tiada idea. Kalau nak tahu lagi tanya saja. Daaa~

Another 6 friends are -

1. iJaT hah nak sangat kan :P
2. YaNa
3. iMaH
4. iKa
5. amiir.ah
6. faten hihi aci kan? ;)

Lagi satu Tag. aiyah.

1 - You have to printscreen the wallpaper you are using now..no cheating!

2 - Tell why you love having it as your wallpaper?

No LoVe. Hahah. Sape lah yang suka kalau windows dia tak genuine kan? Tapi saya redha. So buat jugak la kan. Heheh. Kalau jadi begini, tukar wallpaper pn xkan mengubah apa-apa. Tu ha, kotak segi empat kat sudut bawah sebelah kanan yang mahal tu. Kesimpulan, berhati-hatilah ketika membeli laptop :D

3- Tag 10 people.
macam biasa, xnak tag orang. cukup2 la 6 yang ada atas nun.

4 comments:

Yankum3~ said...

Sue...tag ni aku dh jawab dh...
xnk jawab leh???

SuMaiYaH said...

boleh boss! :D

maa said...

ohho..

WGA dah kuar kat screenn...
boleh je nak bg hilang..

kena delete sumething skit..

SuMaiYaH said...

WGA?

apakah? yang sign not genuine ke? hehe. alhamdulillah, ade sorang teman sudah membantu saya setelkan masalah ini. hehe. thanks!

salam ukhuwwah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...