Sunday, June 28, 2009

tag (ijat, irma)

bismillah. (scheduled post)
actually banyak perkara boleh diceritakan, tapi ijat memang gatai nak tag orang. :P
irma, thanks for this reminder :D


Read more..


R.U.L.E.S

All you have to do is to just follow these two simple steps :

1) Copy this picture 'amal Islam'
if u wnna copy the whole post pun , it's much better..



2) Next , choose ten of your special person, make this compulsory for them to do..

  • ijat (padan muka haha)
  • ayn nur azhana (selamat bekerja bersama! =D)
  • hussaini (a good method to update blog+ as tazkirah)
  • syiba
  • hanani
  • adik2 line up baru intech_ss (xde blog korang la hihi)



8 comments:

i2i-studios said...

oit!! mne aci!!
klu aku gatai,ko garukan le..hahahaha

SuMaiYaH said...

sendiri garu la! :P

soul dah ok ke? :P bluek!! ahaha

:::...i.2.i studio$...::: said...

hehehe...da ok..gare2 smalam..
aku cam unbearable nak hndle bnde tu..
cian dating aku ngan ko x jdik..
xpe2..elaun da nak mcuk..
kte wat countdown nak??

sumai said...

heee.. hairan aku orang titibe xde mud :P

ala, xnak lah. TAKnak countdown ngan hang. ahaha

:::...i.2.i studio$...::: said...

suke suki aku la nak wat poll..
wek3!!!
hehehehe..
xank countdown dgn aku ea...
jual mahal plak..
ko kne blnje aku YTF..
xkre!!
nak gak..
nak gak..
nak gak..

yg psal xde mud tu...
nnti klu aku x kbratan aku gtaw ko ea..
soal hati n perasaan la weyh..
hahaha..skema la plak..

SuMaiYaH said...

YTF? apakah itu? hahaha :D belanja?? (sambil melarikan diri dan menggarukan kepala yang TIADA kutu)

haha da gtau ape sebab baru bole blanje YTF! (eh kenapa aku bole tahu plak mende alah ni)

laa, hang mehmang la skema. cume aku lagi skema laa (tang ni aku memang sedar diri lah ahaha)

kenapa semua ayat aku ada kurungan selepasnya? keh3!~

:::...i.2.i studio$...::: said...

pe ko mrepek ni su....
[sambil menggarukan kepale yg bersih daN WANGI..hahahaha]

x kire..ko kne lanje gak yong tau fu..
spe soh ko gtaw..
klu ko x blnje aku korek idong ko!!!
hahahah

SuMaiYaH said...

hee, jgn susah-susah, aku masih mampu men***ek hidungku sendiri :P

nanti2 lah.. aku skarang agak tertekan dan stress dengan benda-benda sekeliling ni hah; heee

:|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...