Sunday, June 7, 2009

Tag dari LeCTuReR :D


1. Copy badge Blogger Friendship Award untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Lecturer berkenaan adalah Madam Ayu Rafikah bt Mohd Amin. Beliau lecturer saya time kelas Computer II, semester 2 yang lalu. Anaknya ada err, empat orang :D suaminya, xsure kerja apa tapi hari tu baru sambut besday haha. Seorang yang sangat sporting. Ye la, susah tau nak jumpe lecturer yang kerja berlambak mcm madam saya ni, blogging, an active blogger gitu! Siap tag-tag student lagi hihi ;) Pernah jumpa madam kat Cold Storage kt Jaya One nun. Seorang yang peramah dan sentiasa optimis tentang kehidupan. Maju Madam Ayu kehadapan!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya. again? hoho

1. suka melontarkan suara seperti nasyid dan lagu tapi bukan bagi pendapat di khalayak
2. pasti akan gosok gigi setiap malam dan ajak member2 sekali haha
3. sensitif
4. emosional
5. suka kelas madam ayu sebab madam sporting walopun kami xprepare untuk kuiz ;)
6. saya senang menangis terutama benda2 bkaitan ukhuwwah dgn sahabat, guru dll.
7. saya taknak madam lantik saya jadi presiden hisbah bawah2 sikit ok la madam, hihi
8. saya sayang Madam Ayu Rafikah
9. saya rindu pada arwah Brother Asmady
10. saya masih dalam persediaan untuk menempuh alam rumahtangga oh, sangat lari topik!

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda -

a) iJaT
b) ZuFaR
c) Kak SuHaiLa yg same kelas com2
d) Hussaini clasmate jugak
e) durakhyar
f) meon

2 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh..maju ke hadapan...ya mari kita maju..tiba-tiba diri terasa cam askar lak...ahahah...gud2 sumaiyah

SuMaiYaH said...

hihik :D madam madam.. kite memang askar la, askar wanita @ mujahidah! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...