Saturday, May 9, 2009

Alhamdulillah!
Salam 'alayk to all.
So happy today [lagi?] hidop mesti gembira, kerana hidup hanya sekali. Namun begitu, banyak yang perlu ditangiskan, dosa-dosa kita, tentu sekali nasib saudara2 kita di Palestin!

Konvensyen Berakhirnya Agenda Zionis
Dewan Merdeka, PWTC
9/5/09

Speaker
: Dr Roslan Mohd Nor [UM]
: Dr Azzam Tamimi [London]
: Dr Mohsen Salleh [Lubnan]

Anjuran : Aman Palestin Berhad & Persatuan Belia Islam Nasional -PEMBINA-

Paper 1
Dr Roslan - Kejatuhan Islam dan Kewujudan Negara Israel

Paper 2
Dr Azzam - Sejauh Manakah Kesan Kewujudan Zionis Terhadap Dunia Sejagat

Paper 3
Dr Mohsen - Hakikat Zionis dan Agenda yang dipropagandakan

Paper 4
Dr Azzam - Peranan Seorang Muslim Dalam Menghadapi Musuh Zionis

Paper 5
Dr Mohsen - Kebangkitan Islam di Palestin dan Status Agenda Zionis Masa Kini

Actually, paper sume dibentangkan dalam English. InsyaAllah, akan dipost serba sedikit after this, kerna otak yang agak pening2 sekarang.

Yang pasti, terima kasih kepada temanku yang forward email psl program ini pada saya seterusnya saya dapat sebarkan pada orang lain. Nanti bagi la email2 pasal program lagi yek? Semoga Allah membalas jasa anda :)

agak lelah, maaf ye. wassalam.

2 comments:

EEMAAN EXPLORER said...

oh,hg pegi ek?mak aku soh g tp x jdk pulak.gpun 9mei i was volunteering 4 a mercy program...cter la ek,nk tau ni;)

SuMaiYaH said...

waaa jal! pegi mercy prog? camne hg apply? nak jugak..! insyaAllah akan post dlm mase terdekat, kalo xde prob line tenet kt rumah ni haa.. doa2 kan lah ye. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...