Sunday, April 26, 2009

corat-coret

pernahkah kamu rasa sakit hati kerana sapaan pada rakan tidak berbalas?

ini bukan bile mesej or IM dengan lelaki la. Dengan kawan2 lama, kawan baru yg hendak dikenali lebih rapat n so on.

kenape eh mereka tidak memberi respon? Adakah mereka tak sudi berkawan dengan aku?

atau mereka sibuk time tu?

mungkin sebab kedua.

Read until the end.. ^_^

di masa aku free memanjang nih la nak merapatkan ukhuwah namun sedih sekali kerana tidak bersambut.

yang agak tak best jugak, ada la pulak segelintir ID yang sangat2 tidak dikenali mengganggu. Haish! Bisa pusing kepala! Alah, rasenye diorang kenal aku tapi takmo bgtau name.
Mereka ialah

  • sufi_jihadi
  • tomatomen_1
aku rasa deme org yang sama tapi mungkin tak. So kepada sesiapa yang nak berkawan dengan mereka, silakan add! aku benarkan! haha.

Dan sila harap maklum bahawa aku tak suke ber IM dengan lelaki kecuali kalo ade bende nk tny psl study, cfs, ape2 yang penting je k! *bajet geram*-memang geram!- abang2ku 2 orang tuh takpe ar.

till then, fii 'amanillah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...